top of page

WIJ LEGGEN ALS VIDEOGRAAF UW BRUILOFT VAST

Wilt u naast een fotoalbum meer tastbare herinneringen overhouden aan uw bruiloftsfeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen als videograaf uw bruiloft vast, en monteren alle beelden tot een prachtige aftermovie, waar u nog de rest van uw leven plezier van heeft. Beelden zeggen meer dan duizend woorden, iedereen kent het gezegde. Maar bewegende beelden zijn nog zoveel sterker dan foto’s, zeker als het om dit soort bijzondere gelegenheden gaat. Als videograaf kunnen wij uw bruiloft vastleggen op een manier die verder gaat dan fotografie. We leveren enkele weken later een kant en klare video af, waar we alle bijzondere momenten van deze dag in hebben verwerkt. Deze krijgt u als digitaal bestand, zodat u hem gemakkelijk met iedereen kunt delen.

ONZE WERKWIJZE ALS VIDEOGRAAF OP EEN BRUILOFT

Wij begrijpen maar al te goed hoe speciaal bruiloften zijn, en focussen ons bij het filmen altijd op specifieke dingen. Een blik in iemands ogen, de details in de jurk, het aansnijden van de bruidstaart, etc. Bij bruiloften speelt het vastleggen van emotie een hele grote rol, of het nu gaat om fotografie of videografie. Wat dat betreft hebben deze twee diensten veel overlap. Wij kunnen als videograaf uw bruiloft echter vastleggen inclusief bewegingen en geluid, waardoor u een veel tastbaardere herinnering heeft aan deze dag. U kunt bijvoorbeeld de gehele ceremonie van woord tot woord terugluisteren, of een bepaalde speech van een speciaal persoon.

 

Natuurlijk hangt het eindresultaat geheel af van uw wensen. Sommige mensen willen graag dat de zojuist genoemde zaken worden opgenomen, terwijl anderen liever een video hebben met een meer algemene sfeerimpressie van deze dag. We kunnen daar desgewenst mooie muziek achter monteren, en bijvoorbeeld alleen het bij het ja-woord het opgenomen geluid afspelen. Het is maar net wat u wenst, wij passen ons als videograaf op uw bruiloft helemaal aan!

Videograaf Bruiloft

VIDEO'S VOOR BEDRIJVEN

We zetten onze professionals graag als videograaf op uw bruiloft in, maar hebben nog veel meer te bieden dan dat. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een bedrijfsfilm laten maken. Dit houdt in dat we op locatie langskomen om bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen te filmen, het productieproces vast te leggen, of gewoon een pakkende video te maken voor marketingdoeleinden. Een bedrijfsvideo laten maken gebeurt vaak aan de hand van een script, maar we kunnen ook evenementen vastleggen en samenvatten in een mooie video, net wat u wenst.

 

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden en het bijbehorende prijskaartje.

bottom of page