top of page

EEN BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Wilt u graag een bedrijfsvideo laten maken door een professional? Dan staan wij voor u klaar met onze kennis en kunde om de mooiste beelden te schieten. Als videografen filmen wij op locatie alles wat u maar wilt laten vastleggen. Het maakt niet uit of dat nu een kijkje achter de schermen is in uw fabriek, een marketingfilm voor uw nieuwste product of een interview met enkele van uw medewerkers. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom u een bedrijfsvideo laten maken wilt, en in al deze gevallen kunt u ons inschakelen.

ONZE WERKWIJZE ALS VIDEOGRAAF VOOR BEDRIJVEN

Er zijn verschillende manieren waarop we tot een sterke videoboodschap kunnen komen. We kunnen aan de hand van de wensen en eisen van de klant een zogeheten script opstellen (bijvoorbeeld voor een reclamefilmpje), maar ook op locatie allerlei materiaal komen filmen en dit zelf verwerken tot een kant en klare video.

 

Welke werkwijze ook uw voorkeur heeft, bij ons een bedrijfsvideo laten maken verzekert u altijd van het beste resultaat. Wij werken namelijk zeer klantgericht, en houden altijd de visuele identiteit van uw bedrijf in ons achterhoofd bij het vastleggen en bewerken van de beelden. Al uw visuele uitingen moeten immers consistent zijn en passen bij de boodschap die u als bedrijf wilt uitdragen. Wat de reden ook is dat u een bedrijfsvideo laten maken wilt, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bedrijfsvideo laten maken

EEN AFTERMOVIE LATEN MAKEN

Er zijn veel verschillende redenen dat u een bedrijfsfilm laten maken wilt, waaronder het laten vastleggen van een evenement. De zogeheten aftermovie wordt een steeds populairder middel om terug te kijken op bepaalde events en gebeurtenissen. Wij kunnen deze voor u verzorgen door tijdens het event op locatie te komen filmen. U kunt daarbij zelf aangeven welke specifieke momenten (zoals bepaalde speeches of onthullingen) het belangrijkst zijn. Alle geschoten beelden verwerken we tot een kant en klare video die u als digitaal bestand ontvangt.

VIDEOGRAAF OP BRUILOFTEN

Zo’n aftermovie is natuurlijk ontzettend gaaf voor grote bedrijfsfeesten en -evenementen, maar u kunt ons ook als videograaf op een bruiloft inschakelen. Dit is een hele andere tak van sport, maar minstens net zo bijzonder. Tijdens bruiloften focussen we ons veel meer op emotie en alle details, bijvoorbeeld in de aankleding, de jurk en de bruidstaart. We kunnen een bruiloftsvideo zowel maken inclusief geluid als met een passend muziekje op de achtergrond. De laatste is meer een soort sfeerimpressie, en een concept dat veel mensen aanspreekt.

 

Wat voor video u ook nodig heeft, onze professionele videografen staan graag voor u klaar met de beste apparatuur en een sterk staaltje ervaring. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

bottom of page